A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТОВЕТЕ НА КИТНИЦА, РУСАЛСКО И СУХОВО С ОТЛИЧИЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕКМЕТОВЕТЕ НА КИТНИЦА, РУСАЛСКО И СУХОВО С ОТЛИЧИЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ  По предложение на Общинското ръководство на община Ардино дългогодишните кметове на селата Китница (Сали Мюмюн), Русалско (Исмет Мустафа) и Сухово (Фикрет Байрам) получиха награда от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Селските управници от Ардинско получиха приз за „Личност на изборна длъжност, спечелила доверието на гражданите максимален брой мандати“ в категория „Общинско доверие“. Това стана на официалната вечеря на 12-та годишна среща на местните власти в Албена, която се организира от НСОРБ. Отличията бяха връчени от Председателя на Управителния съвет на НСОРБ Даниел Панов и Изпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова.
Кметовете на Русалско, Китница и Сухово управляват населените места за седми мандат.
„Радвам се, че нашата номинация в категория „Общинско доверие“ получи първа награда от Националното сдружение на общините в Република България. Това е повод за гордост на община Ардино, защото тези колеги неизменно са получавали доверието на избирателите от началото на демократичните промени в страната“, заяви кметът Ресми Мурад.
Кметовете на Русалско, Китница и Сухово изказват искрена благодарност към всички избиратели, които им гласуват доверие за седми пореден път.
‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/