A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

КОЛЕДАРЧЕТА СУРВАКАТ ОБЩИНАРИТЕ В АРДИНОКОЛЕДАРЧЕТА СУРВАКАТ ОБЩИНАРИТЕ В АРДИНОВ навечерието на Коледните и новогодишни празници децата от подготвителната група на ОДЗ „Слънце” и сурвакари-първолачета от СОУ „Васил Левски” сурвакаха кмета на община Ардино Ресми Мурад, председателя на Общинския съвет Сезгин Байрямов, местните парламентаристи и служителите от общинската администрация минути преди началото на последното за тази година заседание.
С помощта на своите учителки малчуганите от ОДЗ „Слънце” представиха народния обичай „Коледуване”. А първокласниците-сурвакари от СОУ „Васил Левски” с огромно удоволстие и вълнение подготвиха кратка програма. Децата пожелаха на кмета и на директора на училището сполука, на учителите – поука: да пишат шестици, да пълнят главици с мъдрост и знание и добро възпитание.
Жулиде Мурталибова и Атакан Хайрулов от ОДЗ „Слънце”, както и първокласниците Мелих Алиев и Айля Мурад сурвакаха кмета на общината с пожелание за здраве и успехи и го поканиха на хоро с песента „Здрава, здрава годинчица”.
Ресми Мурад благодари на децата за прекрасното поздравление към общинските съветници и служители. Той изрази надежда 2013 да бъде по-добра за всички деца от Ардино и цялата община.
Домакините изпратиха малчуганите с играчки и лакомства.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития