A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ ОРГАНИЗИРАХА В АРДИНОКРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ ОРГАНИЗИРАХА В АРДИНО Жители на община Ардино дариха кръв днес в специализиран автомобил на кръвния център на кърджалийската многопрофилна болница, който е оборудван с модерна техника. Благородната инициатива бе в рамките на първия маратон „Дяволския мост – Ардино” (7 км), който е посветен на Международния ден на предизвикателството и 17-ти май - Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта.
„За пореден път ардинчани проявиха своята хуманност и решиха да се включат в тазгодишната кампания по кръводаряване под надслов „Дари кръв, спаси живот”“, заяви д-р Диана Георгиева, началник на кръвния център. Тя изказва най-искрените си благодарности за съдействието на Общинската структура на БЧК в Ардино за тазгодишното кръводаряване.
В доброволното кръводаряване се включиха секретарят на общината инж. Кемал Алиев и Бахар Реджебов, началник отдел „Образование, култура и спорт”. Те споделиха, че за поредн път откликват на апела за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.
Ардинчани дариха и средства за БЧК. Инициативата бе на членовете от клуб „От сърце“ на БМЧК към СУ „Васил Левски“.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/