A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЛАЗАРВАР-БАЛКАН ДАРИ КЛИМАТИК ЗА ХИРУРГИЧНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В МБАЛ АРДИНОЛАЗАРВАР-БАЛКАН ДАРИ КЛИМАТИК ЗА ХИРУРГИЧНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В МБАЛ АРДИНОПредседателят на Военно-спортният клуб „LASERWAR BALKANS“ (Лазарвар-Балкан) дари климатик за операционната зала на хирургичното отделение в многопрофилната болница за активно лечение в Ардино.
„Желанието ни е да се подобри здравното обслужване на хората от района. Надявам се новата придобивка да осигури максимален комфорт както на болните пациенти, така и на операционния екип“, заяви дарителят.
Досега Военно-спортният клуб „LASERWAR BALKANS“ (Лазарвар-Балкан) многократно е подпомагал дейността на лечебното заведение в града под Белите брези. Със съдействието на Лазарвар-Балкан бе поставено енергоспестяващо LED осветление във фоайето и детското отделение. Подменени бяха контактите в детското отделение, Осигурена бе апаратура за включване на кабелна телевизия в детското отделение, както и 40 кубика дърва за огрев през есенно-зимния сезон и перална машина.
От свое име и от името на целия колектив управителят на общинската болница д-р Гюнер Осман и председателят на болничното настоятелство Сезгин Байрям изразяват своята най-искрена благодарност към поредния благотворителен жест на Евгений Смирнов. Те му връчиха благодарствена грамота. „Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим на другите. За достойнството и морала Ви благодарим от сърце!“, се казва в нея.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/