A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ АРДИНО ОТНОВО С ПРИЗОВИ МЕСТАМАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ АРДИНО ОТНОВО С ПРИЗОВИ МЕСТА Възпитаниците на Школата по изобразително изкуство при Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР)-ОДК в Ардино за пореден път спечелиха призови места в областния конкурс за детска рисунка „Бъдещето през моите очи“. 7-годишната Ебру Делиюсеин се класира на първо място в категория „Школи”, а във втора възрастова група 13-годишната Сание Али се класира на втора позиция. 13 –годишната Севги Карахасан получи поощрителна награда.
Наградите на призьорите бяха връчени на тържествена церемония в ОДК в Кърджали.
Конкурсът се провежда за втора поредна година, а организатори са „Глобал нет“, доставчик на интернет и цифрова телевизия на територията на Кърджали, аптеки „Меаца“ и ОДК – Кърджали. В надпреварата са участвали над 250 рисунки от 10 населени места и 21 училища. Целта на конкурса е да се популяризира и подпомага развитието на детските таланти и интелектуалните способности на подрастващите, тяхната фантазия и креативност.
Ръководителят на Школата по изобразително изкуство при ЦПЛР - ОДК в Ардино Мюзейен Юсуфова изказва искрените си благодарности към всички участници в школите за активното им участие в общински, областни и национални конкурси.Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/