A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МАЛКИТЕ ТЕНИСИСТИ ОТ АРДИНО ВТОРИ В ТУРЦИЯМАЛКИТЕ ТЕНИСИСТИ ОТ АРДИНО ВТОРИ В ТУРЦИЯМомчетата до 12 години на СКТМ „Юнак 2005” от Ардино спечелиха второто място на Спортните игри в град Ялова, Турция. В груповата фаза възпитаниците на треньора Бахри Юмер победиха отборите на Косово, Коджаели и Ялова (втори отбор) от Турция. В полуфиналната среща ардинските таланти надиграха отбора на Бургас, а във финалния мач отстъпиха на домакините от първия тим на Ялова. Юнаците играха в състав: Митко Кисьов, Никола Хаджийски, Бюлент Емурла и Стилиян Стоянов.
В спартакиадата, която се проведе за първи път от 21 до 25 юни в Ялова, взеха участие побратимени градове от седем балкански страни - България, Македония, Сърбия, Гърция, Косово, Румъния и домакините от Турция. Те се състезаваха в четири вида спорт – тенис на маса, борба, плажен волейбол и баскетбол. Визитата на ардинци бе по покана на кмета на община Ялова Якуб Кочал и делегацията беше водена от председателя на СКТМ „Юнак 2005” Азис Мурад.
„По време на състезанието всичко беше много интересно. Запознахме се с наши връстници от други балкански страни. Разменихме телефони и Скайп адресите. Всички се забавлявахме много, показахме, че сме добър екип”, споделиха младите тенисисти от ардинския клуб.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/