A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МАЛКИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТКИ НА СУ "В. ЛЕВСКИ" ОТ АРДИНО С ПУБЛИЧНА ИЗЯВАМАЛКИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТКИ НА СУ Представителна изява на клуб "Волейбол" към СУ „Васил Левски” в Ардино с ръководител Месут Хайрулов се проведе във физкултурния салон на училището. Волейболният отбор към клуба изигра приятелска среща с представителен отбор от школото. Двубоят премина при голям зрителски интерес. Той бе наблюдаван и от директора на СУ „Васил Левски” Аника Петрова и представители на Обществения съвет "Твоят час".
Инициативата е в рамките по проекта на Министерството на образованието и науката (МОН) „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час).
"Основната цел на мача бе проверка на спортните умения и възможности на учениците", сподели ръководителят на клуб "Волейбол" Месут Хайрулов.
В СУ „Васил Левски” в Ардино има 19 клуба по проект "Твоят час", които работят в различни направления - спорт, наука, техника и технологии, здравно образование и здравословен живот, начин на живот и гражданско образование.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/