A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Милка Райчева от Оздравителната гимназия в Ардино –с национална награда „Учител по практика на годината”Милка Райчева от Оздравителната гимназия в Ардино –с национална награда „Учител по практика на годината”На 8 Февруари в София бяха наградени първенците в Националния конкурс `Учител по практика на годината в Република България за 2006/2007 година`. Организатор на конкурса е Националната асоциация `Професионална подготовка и квалификация`. През тази година беше третото издание на конкурса.
Въз основа на представени презентации с методически разработки, публикации в специализирания печат и комплексни преценки и предложения от педагогическите съвети кандидатите са класирани в двете основни направления - `Техника` и `Производство и преработка`.
Милка Райчева Бойкова от Оздравителна професионална гимназия „Христо Смирненски” – гр. Ардино е класирана на ІІ място в направление `Производство и преработка`.
Наградите бяха обявени от Доц. д-р Красимир Спиров – председател на Националната асоциация и връчени от Валентина Дейкова – Директор на дирекция „Политика в професионалното образование и продължаващо обучение” в Министерството на образованието и науката. Статуетката `Сова` - символ на мъдростта и знанието, и Грамотата за спечеленото призово място Милка Райчева получи за цялостен принос в професионалната подготовка на младите хора.
„Приемам наградата не само като лично постижение и принос, а и като признание за успехите на Оздравителна професионална гимназия – Ардино в подготовката на специалисти за леката промишленост. Именно тук се утвърдих като учителка в продължение на 25 години” – сподели Милка Райчева с вълнение след получаването на високата награда.


Селяхидин Карабашев
skarabash@yahoo.com


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/