A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МЛАДЕЖКО ДПС-АРДИНО С ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МАЛКИЯ МУРАД ОТ ЧЕРВЕНА СКАЛАМЛАДЕЖКО ДПС-АРДИНО С ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МАЛКИЯ МУРАД ОТ ЧЕРВЕНА СКАЛАМладежката структура на ДПС в Ардино организира благотворителна кампания
за набиране на средства за лечението на 2-годишния Мурад Мехмед от Червена скала. Инициативата е по решение на Общинският съвет на Младежко ДПС-Ардино.
Малкият Мурад е на непрекъснато болнично лечение, съпроводено със скъпоструващи изследвания за уточняване на диагнозата му. Събраната сума в размер на 4 551 лева бе предоставена от председателя на МДПС-Ардино Левент Джебеджи на бащата на болното дете - Гюрсел Мехмед.
Благотворителната инициатива на Младежката структура е в рамките на традиционната кампания „Ардинската Коледа“, която се провежда под патронажа на кмета на общината Ресми Мурад.
„С инициативата се стремим да помагаме, както на местната общност, така и на отделни нейни членове. Искаме да дадем пример, с който да заразим имащите възможност да помагат още по-активно. Благодарим на целия бизнес в Община Ардино и гражданите, които се включиха в благотворителната ни кампания ”, заяви председателя на МДПС-Ардино Левент Джебеджи. Той изказа искрени благодарности и към всички младежи, които се включиха в инициативата.
Бащата на болното момче, също изказа благодарност на всички дарители.
Всеки, който се чувства съпричастен към инициативата, може да дари средства и по банков път – в Сосиете Женерал Експресбанк, IBAN: BG51TTBB94001526774133, BIC: TTBBBG22‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/