A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МЛАДИ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ АРДИНО РАЗДАДОХА ПРЕЗЕРВАТИВИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИНМЛАДИ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ АРДИНО РАЗДАДОХА ПРЕЗЕРВАТИВИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИНПо повод Деня на влюбените тийнейджъри от клуб „От сърце” на Младежкия Български червен кръст при СУ „Васил Левски” в Ардино изработиха множество „валентинки”, които раздадоха на жителите на града заедно с презервативи.
Младите червенокръстци, отличени със знака на червения кръст, обиколиха центъра на града, посетиха заведения, магазини, а след това общината. Целта на кампанията под надслов „Прегръдката не убива. Дискриминацията – да!” бе да напомнят на хората и по специално на своите връстници, че трябва да се подхожда внимателно и отговорно към любовта и че опасността от заразяване с ХИВ/СПИН и други полово предавани болести винаги съществува, когато се прави секс без предпазни мерки.
Учениците спираха млади и стари, за да дадат по брошура за безопасен секс и по презерватив с пожеланието „Със здраве да се ползва!”.
„С валентинките искаме да накараме повече хора да си казват, че се обичат не веднъж в годината”, споделиха младежите.
За 14 февруари учениците от СУ „Васил Левски” изработиха и табла с картички и валентинки. Инициативата е на Училищният ученически съвет при школото.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/