A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Младите баскетболисти на Ардино взеха участие на международния спортен фестивал в БурсаМладите баскетболисти на Ардино взеха участие на международния спортен фестивал в Бурса

Юношеският баскетболен отбор на СУ „Васил Левски“ от Ардино U16, който представи общината и България, се завърна от участие в 22-ият Международен спортен фестивал в побратимената турска община Нилюфер, Бурса. Надпреварата се проведе по повод 19 май, празник на младежта и спорта в Турция и Ден за възпоменаване на създателя на турската република Мустафа Кемал Ататюрк. Поканата беше от кмета на побратимената община Нилюфер Шади Йоздемир.

Участие в турнира взеха отборите на Турция, България, Румъния, Унгария, Германия, Полша и Косово.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави баскетболния отбор за достойното представяне.

Ръководителят на ардинската група в спортния фестивал Бахар Реджебов, началник на отдел „Образование, култура, спорт и младежки дейност“ изрази най-искрените си благодарности към домакините за топлото посрещане, сърдечността и гостоприемството. Той благодари и на спортистите от баскетболния отбор за усилията и достойното представяне на България, в частност и на Ардино в турнира, както и на кмета на общината. 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/