A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

МОМИЧЕТАТА ДО 15 ГОДИНИ НА „ЮНАК“ СА ВИЦЕШАМПИОНКИ НА БЪЛГАРИЯ ПО ТЕНИС НА МАСАМОМИЧЕТАТА ДО 15 ГОДИНИ НА „ЮНАК“ СА ВИЦЕШАМПИОНКИ НА БЪЛГАРИЯ ПО ТЕНИС НА МАСАМомичетата до 15 години на СКТМ „Юнак 2005“ от Ардино се класираха на второ място и спечелиха сребърните медали на финалите от държавното отборно първенство по тенис на маса. Във финалната среща възпитаниците на треньора Бейхан Емин (Майкъла) загубиха с 1:4 от състава на „Стоянстрой“ (Пловдив). На трето място остана отборът на „Металик“ (Сопот).
Шампионатът се проведе през уикенда в Момчилград. В турнира участваха най-добрите дванадесет отбора от страната. В груповата фаза ардински тенисистки разгромиха с 4:0 отбора на „Горна Оряховица“ и с 4:1 тима на „Златица“. На четвъртфиналите, нашите отстраниха състава на „Свищов“ с 4:1, а на полуфиналите „Металик“ с 4:0.
Тенисистките на „Юнак" играха в състав: Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Вероника Кехайова и Дилек Юсеинова.
При момчетата отборът на СКТМ „Юнак 2005“ се класира на седмо място в отборната надпревара.
„Доволен съм от играта на всички състезатели, особено момичетата се раздадоха на 100 процента. Искахме още тази година да станем шампиони в тази възрастова група, но понякога не се получават нещата. Догодина, ако другите отбори не осъществят трансфери и останат със същите състави, съгурен съм, че ще станем шампиони“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак 2005“ Бейхан Емин. Той изказва своите сърдечни благодарности към президента на клуба Светослав Сашев, ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад, председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям и местния бизнесмен Метин Солак за пълната подкрепа и за доверието, които са показали към неговата работа.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/