A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Музикална формация „Трио плюс“ от Ардино взе участие в празничен концерт в КаолиновоМузикална формация „Трио плюс“ от Ардино взе участие в празничен концерт в Каолиново

Музикална формация „Трио плюс" при читалище "Родопска искра" - Ардино със солисти Юксел Исмаил и Ергюн Мюмюнов и майстора на саза Джемал Сюлейман взе участие в празничния концерт по повод Курбан Байрам в община Каолиново, област Шумен под надслов "Музиката - езикьт на толерантността". Визитата на ардинската формация беше по покана на кмета на община Каолиново Нида Ахмедов.

„Изнесохме едночасова концертна програма. Благодарим за поканата, топлото посрещане и за прекрасните мигове споделени с нас“, заяви председателят на читалищното настоятелство Юксел Исмаил. Той уточни, че от името на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан е врьчил на кмета на община Каолиново Нида Ахмедов и председателят на Общинския сьвет в Дулово инж. Невхис Мустафа плакети, които сьдьржат послания за мир, приятелство, любов, надежда, толерантност, свобода, благоденствие, вяра, истина.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/