A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Мюмине Ахмед от Млечино стана победител в раздел „Най-добър десерт” в рамките на пътуващия фестивал „Вкусен фест”Мюмине Ахмед от Млечино стана победител в раздел „Най-добър десерт” в рамките на пътуващия фестивал „Вкусен фест”

С голям интерес, вкусни ястия и много настроение бе посрещнат пътуващият кулинарен фестивал „Вкусен фест” в кърджалийското село Кобиляне. В кулинарното предизвикателство участие взе и секретарят на НЧ „Любен Каравелов” от ардинското село Млечино Мюмине Ахмед. В раздел „Най-добър десерт”, където конкуренцията беше най-голяма, тя спечели първото място с вкусно приготвен десерт (баклава „Сарай”).

Пътуващият кулинарен фестивал е създаден по проект „Етнокултурни маршрути“ на НЧ „Обединение 1913“ - Кърджали, финансиран от Национален фонд „Култура“ по Програма „Любителско творчество“ и вече е включен в културния календар на Община Кърджали. Кобиляне е третото кърджалийско село в което това лято се проведе пътуващият фестивал „Вкус фест”. Първият се проведе в село Глухар, а вторият в Стремци.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/