A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА” В АРДИНОНАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА” В АРДИНОНаградиха победителите в общинския кръг на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" в Ардино. Участниците получиха поздравления и награди в сградата на Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР) - ОДК в Ардино от директора й Семиха Гюлестанова и началника на отдел „Гражданска защита” към община Ардино Ганчо Костадинов. В тазгодишното издание се включиха 48 рисунки. Творбите са оценявани от жури с председател местният художник Ангел Банков. По регламент конкурсът се проведе в три категории и три възрастови групи.
В първа възрастова група от 1 до 4 клас на първо място е класирана рисунката на Анна Карамфилова от СУ „В.Левски”. Второ място зае Окан Хюсню от същото учебно заведение, а трети е Ебру Делиюсеин от Школата по "Изобразително изкуство" към ЦПЛР - ОДК.
Във втората възрастова група, от 4 до 7 клас на първо място е отличена творбата на Севги Карахасан, на второ място е рисунката на Айсун Кочева. а на трето - Яна Мирчева, и трите от ЦПЛР – ОДК.
При най-големите участници, призовите места заеха Елица Карамитева, Бекир Велиев и Сание Али, и трите от ЦПЛР – ОДК.
Наградените рисунки ще участват в областния конкурс през май.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/