A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Народният представител от ДПС Мукаддес Налбант проведе приемен ден в АрдиноНародният представител от ДПС Мукаддес Налбант проведе приемен ден в Ардино

Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС -Кърджали Мукаддес Налбант. Срещата се проведе в Общинския партиен офис. В нея се включиха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов, зам.-председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, председателят на Младежко ДПС- Ардино Реджеб Шакиров и граждани.

По време на приемния ден пред депутата от ДПС местните жители поставиха въпроси от личен характер, пътната инфраструктура, социалната и трудовата заетост. Поставени бяха и проблеми от битово естество.

Това е поредната среща на народните представители от ДПС с избиратели от 9-ти МИР-Кърджали. Мукаддес Налбант заяви, че народните представители от кърджалийската листа на ДПС ще продължават да

се срещат с гражданите и ще поставят техните въпроси и проблеми пред Народното събрание.

Преди срещата с гражданите, посетили приемната,  народният представител Муккадес Налбант бе приета от кмета на общината инж. Изет Шабан. По-късно те обиколиха традиционния пазар ден в понеделник и разговаряха с търговците и производителите. Разгледаха ремонтните дейности на Общинския пазар, който се обновява по проект на община Ардино. Посетиха още Клуба на пенсионера.

Мукаддес Налбант е заместник-председателят в 45-то, 46-то, 47-то Народно събрание. В момента е зам.-председател на парламентарната комисия по образование и наука.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/