A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Националния фолклорен фестивал- конкурс „ Бъдност за талантите на България“ 2024.Националния фолклорен фестивал- конкурс „ Бъдност за талантите на България“ 2024.

На 10.02. 2024г. / събота/ в град Кърджали се проведе Южен централен квалификационен етап на Националния фолклорен фестивал- конкурсБъдност за талантите на България“ 2024.

Цел на събитието бе да се популяризира българското творчество за деца, младежи и възрастни, да се стимулира любовта и интереса към родното изкуство, и не на последно място издирване и развитие на талантите на България от всички възрасти.

КвартетХармоникакъм ЦПЛР- ОДК бе сред участниците. Момичетата на Дамла Йорданова представиха три песни, последната от които бе акапелно изпълнение/ без музикален съпровод/. Четирите девойки получиха овации, както за изпълнението си, така и за прекрасната визия и поведение, които демонстрираха. Букет, Моника, Хана и Бурчин бяха наградени с диплом за отлично представяне. Това бе първото участие на новата група в конкурсен формат.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/