A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Нестле за живей активно! 2021Нестле за живей активно! 2021

За втори път Община Ардино заяви участие в Национален конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2021“ в категория „Община с население до 50 000 души“.

            „Нестле за Живей Активно! 2021“ е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене, които са проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим малко време за разходка – да повървим пеша и да се заредим с енергия.

            Съгласно тазгодишните условия за участие е необходимо да бъде формулиран пешеходен маршрут в района на общината с начална и крайна точка. За целта определяме следните пешеходни маршрути:

  • Пешеходен маршрут с начална точка гр. Ардино и крайна точка „Дяволския мост“ на р. Арда;
  • Пешеходен маршрут с начална точка гр. Ардино и крайна точка Тракийското скално светилище „Орлови скали“;
  • Пешеходен маршрут с начална точка гр. Ардино и крайна точка „Старата Барутчийница“ и Исторически музей – гр. Ардино;
  •  Пешеходен маршрут с начална точка входа на парк „Нилюфер“, гр. Ардино и крайна точка местността „Студената вода“;
  • Пешеходен маршрут с начална точка гр. Ардино и крайна точка КТК „Белите брези“.

В тази връзка Ви приканваме в периода между 16 и 26.09.2021 г. да вземете участие като си организирате поход по един от посочените маршрути, след което да ни изпратите снимки, както и броя на участниците на ел. поща: ardino@abv.bg.

Надяваме се, че със съвместни усилия тази година Община Ардино ще успее да се класира на първо място, с което ще има възможността да реализира проект на стойност 20 000 лв., свързан с активния начин на живот като спортни площадки, оборудване на спортни зали, спортни съоръжения и други, които ще се ползват свободно от всички. 

инж. ИЗЕТ ШАБАН

Кмет на община Ардино‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/