A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Нестле живей активно! 2022Нестле живей активно! 2022

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 

За трети път Община Ардино заяви участие в Национален конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2022“ в категория „Община с население до 50 000 души“.

            „Нестле за Живей Активно! 2022“ е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене, които са проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим малко време за разходка – да повървим пеша и да се заредим с енергия.

            Съгласно тазгодишните условия за участие е необходимо включването на специални активности, които да промотират ходенето, танците и/или различни спортове като ефективен, забавен и полезен начин да останем активни всеки ден и вечер, навсякъде и през цялата година.

В тази връзка Ви приканваме в периода 19 – 30 септември 2022 г. да вземете участие, след което да ни изпратите снимки, както и броя на участниците на ел. поща: ardino@abv.bg.

Надяваме се, че със съвместни усилия тази година Община Ардино ще успее да се класира на първо място, с което ще има възможността да реализира проект на стойност 20 000 лв., свързан с активния начин на живот като спортни площадки, оборудване на спортни зали, спортни съоръжения и други, които ще се ползват свободно от всички. 

инж. ИЗЕТ ШАБАН

Кмет на община Ардино


ПРИЛОЖЕНИE:
Съобщение‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/