A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

НОВ РОК-ФЕСТИВАЛ В КЪРДЖАЛИ ТЪРСИ ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДАНов рок-фестивал в Кърджали търси изгряваща звезда

Победителите звучат по радио Z-rock , телевизиите “Евроком” и “ММ”


Радио Z-rock и телевизиите “ММ” и “Евроком” ще отразяват националния фестивал “Коко рок фест”/http://www.koko-rock.com/, чието първо издание ще се състои на 01.09.2007г. от 17 ч. на арена “Спартак” в град Кърджали. Негов организатор е народно читалище “Обединение” с финансовата подкрепа на Община Кърджали.
Фестивалът е в памет на известния кърджалийски джаз музикант Николай Станев – Коко. Той цели да събере изгряващи млади рок-групи, които да получат тласък за развитие на кариерата си. Важна мисия е и да популяризира рок музиката във всичките й стилове - блус, ритъм енд блус, рокендрол, рок, хард рок, хеви метъл, кънтри рок, етнорок, джаз рок. До 20 август директно на сайта - http://www.koko-rock.com ще могат да се записват кандидатите за участие. Задължително условие е музикантите да се представят с поне една авторска песен.
Трите най-добри рок-групи ще получат право на професионален запис в студио “Graffitti”. Победителите ще бъдат определени от жури, чийто председател е кметът на Кърджали инж. Хасан Азис, а членове са Огнян Кьосевски – саунд мениджър в студио “Graffitti”, Найден Колчев – главен редактор на списание “Про-рок”, Георги Згуров, водещ в Z-rock, Игнат Пейчев – главен експерт в отдел “Култура” към община Кърджали.
След награждаването ще има концерт с участието на групите: “Пропаганда”, “Fyeld”, “Кълн”, “Anamnasia”, “OH” и “Лавина”.
Фестът ще завърши с джем сешън. Цялото събитие ще бъде излъчено по телевизия “Евроком”. Телевизия “ММ” ще представи най-добрите моменти и победителите в конкурса. Радио Z-rock ще направи интюрвюта със спечелилите групи и ще пусне техните професионални записи.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/