A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

НОВИ ОТЛИЧИЯ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ МАЛКИ ХУДОЖНИЦИ ОТ АРДИНОНОВИ ОТЛИЧИЯ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ МАЛКИ ХУДОЖНИЦИ ОТ АРДИНОВъзпитаниците на Школата по изобразително изкуство при Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР)-ОДК в Ардино за пореден път спечелиха призови места в областния конкурс за детска рисунка „Бъдещето през моите очи“. За втора поредна година 8-годишната Ебру Делиюсеин се класира на първо място. На престижното второ място бе оценено и работата на 14-годишната Елица Карамитева, а рисунката на 11-годишната Диляра Реджебова спечели третото място. Наградите на призьорите бяха връчени на тържествена церемония в ОДК в Кърджали от управителя на фирма „Глобал Нет“ Лазар Попов.
Конкурсът се провежда за трета поредна година, а организатори са фирма „Глобал Нет“, доставчик на интернет и цифрова телевизия на територията на Кърджали и ОДК – Кърджали. Темата „Бъдещето през моите очи” предоставя възможност на децата за творческа интерпретация на това как си представят бъдещето: високи технологии, мобилност, архитектура, градове на бъдещето, природа, превозни средства, космос и други пространства. В конкурса са участвали над 200 рисунки от 10 населени места и 15 училища. Целта на конкурса е да се популяризира и подпомага развитието на детските таланти и интелектуалните способности на подрастващите, тяхната фантазия и креативност.
Ръководителят на Школата по изобразително изкуство при ЦПЛР - ОДК в Ардино Мюзейен Юсуфова изказва искрените си благодарности към всички участници в школите за активното им участие в общински, областни и национални конкурси.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/