A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино организира масов крос на 12 августОбщина Ардино организира масов крос на 12 август

Предвид очакванията за високи августовски температури, изискванията за много добра физическа подготовка за състезанието и с оглед на масово участие по време на спортния полумаратон „Ардино - Дяволски мост - Ардино“ за купата на кмета на Община Ардино, допълнително ще се проведе масов лекоатлетически крос. Стартът ще се даде на централната част на град Ардино. Маршрутът е център – ул. „Родопи“ – ул. „Бели брези“ – център. Трасето е с дължина около един километър. Участие в масовия крос могат да вземат деца до 18-годишна възраст. За призьорите (момчета и момичета) са осигурени парични награди, а за всички участници грамоти.

Желаещите над 18 години също могат да се включат в надпреварата, но извън класирането.

Припомняме, че продължава записването за полумаратона „Ардино -Дяволски мост-Ардино“. Надпреварата ще се проведе на 12 август в рамките на третото издание на „Дните на Ардино“ в следните възрастови групи: юноши и девойки от 14 до 18 години, мъже и жени над 18 години без определена горна граница. За класиране на първите три места във всяка възрастова група ще бъдат връчени купи и парични награди. Всички участници пробягали 21-километровата дистанция ще получат медали за участие.

Регистрация за участие в спортния маратон може да направите на емайл ardino@abv.bg или в отдел „Образование, спорт и култура“ на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е до 10 август (четвъртък).

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/