A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино организира традиционен Риболовен фест край Дяволския мостОбщина Ардино организира традиционен Риболовен фест край Дяволския мост

На 17 юни (събота) от 9:00 часа в местността „Дяволския мост“ на река Арда под патронажа на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан ще се организира традиционният Риболовен фест „Дяволския мост - 2023“. Фестът включва състезание по улов на речна риба, туристически поход от град Ардино до Дяволския мост и музикална програма.

Надпреварата за улов на речна риба ще започне в 9 часа и ще продължи до 12 часа. Рибарите ще бъдат разпределени в три възрастови групи – деца и юноши до 14 години, мъже и жени. Задължително условие за участниците е да имат билет за лов. За най-добрите въдичари от региона и страната, община Ардино е осигурила специални награди. Награди ще получат още рибарите, които уловят най-малка и най-голяма риба, както и за „карък“ на състезанието.

Заявки за участие се подават в отдел „Образование, спорт и култура“ на телефон: 0886 441 092. Крайния срок за записване е до 16 юни (петък).

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/