A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино отличена с приза за Туристическа дестинация за 2022 г.Община Ардино отличена с приза за Туристическа дестинация за 2022 г.

Община Ардино спечели  приза за Туристическа дестинация за 2022 година. Отличието получи кметът на общината инж. Изет Шабан. Статуетката „Златна роза“ и грамота му бяха връчени от министъра на туризма д-р Илин Димитров. Това се случи на официалната церемония по връчването на Седмите годишни награди в туризма, организирани от Министерството на туризма. За втора поредна година събитието се организира под патронажа на президента на Република България Румен Радев. Сред официалните гости бяха министри, народни представители, посланици, кметове, представители на академичната общност, бизнеса, туристическите организации, медии и др.

„Искам да благодаря на Министерството на туризма за това, че ни номинираха и полагат усилия за развитието на туризма в страната. Надявам се тези усилия да се удвоят и утроят. Благодаря и на всички, които ни подкрепиха и ни подкрепят в усилията ни да развием туризма в нашата община и нашия регион. В България има прекрасни места за туризъм, сред които е и Ардино. Трябва да се полагат усилия за развитието на целогодишния туризъм във всичките му форми. За нас развитието на туризма е приоритет и ще продължаваме да полагаме усиля за подобряване на туристическата инфраструктура и повишаване на качеството на туристическия продукт“, заяви кметът инж. Изет Шабан.

Победителите в тазгодишните награди в туризма се оценяваха в 10 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 28 ноември и продължи до 5 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.

Община Ардино бе номиниранa в две категории – „Туристическа дестинация за 2022 г.“ и „Туристическа атракция/обект“.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/