A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ОБЩИНА АРДИНО С ОТЛИЧИЕ ОТ МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕОБЩИНА АРДИНО С ОТЛИЧИЕ ОТ МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕГрамота за успешна промоция на културно-историческото наследство в Родопите – Дяволският мост бе връчена на Община Ардино по време на 14-то Международно туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона. Отличието получи лично кметът на общината Ресми Мурад, който е и зам.-председател на Организацията за управление на туристически район „Родопи“.
Кметът Ресми Мурад благодари за отличието, което получи. „През последните години община Ардино се превръща в привлекателна туристическа дестинация, и тази награда е показател, че вървим в правилна посока. Приоритет на общинското ръководство през последните години е развитието на туризма“, заяви Ресми Мурад.
Международното събитие се проведе под патронажа на областния управител на Смолян от 19 до 21 октомври във фоайето на Родопския драматичен театър в Смолян. Организатори на проявата бяха Организацията за управление на туристически район „Родопи“, туристическа асоциация „Родопи“ и община Смолян в партньорство с Министерството на туризма.
В изложението се включиха български планински и морски курорти, както и представители от Турция, Гърция, Германия,Молдова, Македония, Естония, хотелиери, туроператори, туристически сдружения и бизнес организации. Община Ардино участва с представителен щанда по време на борсата, където представи възможностите за културно-познавателния туризъм в региона.
Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/