A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Община Ардино се включи в инициативата „Нестле за Живей Активно! 2020“Община Ардино се включи в инициативата „Нестле за Живей Активно! 2020“

Десетки служители на община Ардино, начело с кмета инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям приеха предизвикателството на инициативата „Нестле за Живей Активно! 2020“. От сградата на общинската администрация групата се отправи към парк „Нилюфер“, където бе изминато разстоянието по пистата за крос с дължина близо 3 км.

За всички участници бяха осигурени тениски с логото на инициативата.

Участието в конкурса ще даде възможност на община Ардино да спечели финансиране на проект за изграждане или подобряване на спортни площадки, спортни бази, спортни съоръжения и др. В случай на класиране се предвижда да бъдат закупени нови фитнес съоръжения, които ще бъдат монтирани на градския стадион „Юнак“.

„Нестле за Живей Активно! 2020“ е мащабен и дългосрочен проект, който се провежда за втора поредна година и има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България. Организатор е Националното сдружение на общините в партньорство с „Нестле България“ АД.

 

 


 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития