A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино се включи в кампанията „Нестле за Живей Активно! 2022“Община Ардино се включи в кампанията „Нестле за Живей Активно! 2022“

Служители от Общинска администрация – Ардино, начело с кмета инж. Изет Шабан, се включиха в поход до село Дядовци и туристическият обект „Дяволския мост“ на река Арда и околностите. По стария калдъръмен път се достигна и до „Орлов камък“, който се намира в северната част на моста от десния бряг на река Арда, където има живописен изглед към старинния мост, към сeло Латинка, както и към землищата на селата Ахрянско и Дядовци. Инициативата е организирана от Общината във връзка с кампанията на „Нестле за Живей Активно! 2022“.

Дяволският мост е привлекателно място за туристите, където всеки един може да се наслади на приятни изживявания сред живописната природа, както и на паметника на недвижимото културно наследство с национално значение.

Кметът на общината инж. Изет Шабан лично участва в активностите, които бяха организирани, след което се направиха снимки за спомен.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/