A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино се включва към Националната кампания „Да изчистим България заедно“Община Ардино се включва към Националната кампания „Да изчистим България заедно“

Община Ардино отново се включва в Националната кампания „Да изчистим България заедно“, организирана от Btv Media Group. Тази година 11-ото издание на инициативата ще бъде под надслов „Готови сме!“ и ще се проведе на 16 септември (събота).

В тази връзка Община Ардино призовава жителите и гостите на град Ардино и на останалите населени места в общината, ръководствата на учебни заведения, учреждения и институции, фирми и предприятия да вземат активно участие в почистването на обществените територии и на замърсените зони в населените места! Раздаването на чували и ръкавици на заявилите желание да се включат в инициативата ще се извършва от служители в отдел „Екология и опазване на околната среда“ на 15 септември (петък) от 08.00 до 17.00 часа.

В събота събраните чували с отпадъци трябва да се поставят до контейнерите за битови отпадъци в града, за да бъдат извозвани. За останалите населени места, определянето на участъците и организацията за почистването им се извършва от кметовете и кметските наместници на съответното кметство.

За допълнителна информация: тел 0884 99 88 28, отдел „Екология и опазване на околната среда“.

 

 

 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/