A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Община Ардино участва в кампанията „Нестле за Живей Активно“Община Ардино участва в кампанията „Нестле за Живей Активно“

Община Ардино за четвърта поредна година взема участие в националната инициатива на Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ), в партньорство с "Нестле България" АД, в Националния конкурс за финансиране на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2023“ в категория „Община с население до 50 000 души“.

„Нестле за Живей Активно! е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене, които са проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим малко време за разходка – да повървим пеша и да се заредим с енергия. Съгласно тазгодишните условия за участие е необходимо включването на специални активности, които да промотират ходенето, танците и/или различни спортове като ефективен, забавен и полезен начин да останем активни всеки ден и вечер, навсякъде и през цялата година.

В тази връзка Ви приканваме до 10 октомври 2023 г. да вземете участие, след което да ни изпратите снимки, както и броя на участниците на ел. поща: ardino@abv.bg. Надяваме се, че със съвместни усилия тази година Община Ардино ще успее да се класира на първо място, с което ще има възможността да реализира проект на стойност 20 000 лв., свързан с активния начин на живот като спортни площадки, оборудване на спортни зали, спортни съоръжения и други, които ще се ползват свободно от всички.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/