A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Общинари в Ардино масово се включиха в инициативата „Нестле за Живей активно! 2023“Общинари в Ардино масово се включиха в инициативата „Нестле за Живей активно! 2023“

За четвърта поредна година десетки служители на Общинска администрация - Ардино, начело с кмета на общината инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, приеха предизвикателството на инициативата „Нестле за Живей Активно! 2023“. От сградата на Общинската администрация общинарите се отправиха към парк „Нилюфер“, където масово се отдадоха на игри на волейбол, баскетбол, футбол на малки врати и федербал. Спортните мероприятия преминаха с много забавления и усмивки.

Община Ардино участва в Националния конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2023“ в категория „Община с население до 50 000 души“. Ардино наред с богатото си историческо наследство и културно многообразие се слави и с любовта си към спорта и активния начина на живот. Град Ардино разполага и с модерна спортна база.

Конкурсът „Живей активно!“ е мащабен дългосрочен проект на „Нестле България“, който има за цел да популяризира движението, спорта и балансираното хранене. Провежда се с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Националното сдружение на общините в Република България. В рамките на кампанията се провежда и Националния конкурс за общински проекти, допринасящи за целите на кампанията „Нестле за Живей активно!“. В общината-победител ще бъде реализиран проект, свързан с активния и балансиран начин на живот.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/