A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Одобрени четири проекта на община Ардино по ПУДООСОдобрени четири проекта на община Ардино по ПУДООС

Одобрени са четири проектни предложения на община Ардино по Националната кампания „За чиста околна среда – 2024 г.“ на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) към Министерство на околната среда и водите.
Финансиране ще получат проектите: „Обособяване на зона за активен спорт в парк „Нилюфер“, гр. Ардино“, „Детски кът - село Ахрянско“, „Детски кът – село Сухово и „Обособяване на кът за отдих в село Ленище“. Срокът за изпълнение на дейностите по проектите е до края на тази година.

В Националната кампания „За чиста околна среда – 2024 г.“ са постъпили 1128 проекта на общини и кметства в страната, от които са одобрени 323.

„С одобрените проекти не само изпълняваме ангажиментите, поети от нас към жителите на община Ардино, но и по този начин продължаваме нашата политика за благоустрояване на населените места за по-добър и по-достоен живот. Хората ни заслужават много повече! Искам всички, които живеят в малките населени места да имат право на еднакъв достъп до всички услуги. Това е справедливия подход, а ние ще продължаваме да работим в тази посока ръководени от обещанията, които сме дали!” заяви кметът на община Ардино Изет Шабан.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/