A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ОГРОМНИ ДУПКИ ЗЕЙНАХА ПО ПЪТЯ АРДИНО - КЪРДЖАЛИОГРОМНИ ДУПКИ ЗЕЙНАХА ПО ПЪТЯ АРДИНО - КЪРДЖАЛИОгромни дупки зейнаха в средата на зимата по 30-километровата пътна отсечка Ардино - Кърджали. Особено впечатление прави , тези в очертанията на ул. „Бели брези“ в град Ардино. Ще припомним, че пътят е на управление на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).
Шофьори в Ардино коментираха, че фирмата-изпълнител би трябвало да се стреми да извърши по-качествен ремонт, тъй като пътят Кърджали – Ардино е част републиканската пътна мрежа. През последните 10-15 години по трасето са направени само частични ремонти на определени участъци, а пътят се нуждае от цялостно асфалтиране. Припомняме, че през 2018 година ръководството на АПИ пое ангажимент пред ардинчани, че до края на септември 2018 г. 30-километровата пътна отсечка Кърджали – Ардино ще бъде основно рехабилитирана по цялото си протежение. Пътят е междуобластен и е жизненоважен за населението на района, в който няма друг вид транспорт.
Има образувани дупки и по общинската пътна мрежа, за които кметът на общината Ресми Мурад каза, че ще предприемат мерки веднага след стабилизиране на времето.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/