A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ОРГАНИЗИРАТ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИ В МЛЕЧИНООРГАНИЗИРАТ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИ В МЛЕЧИНОВ рамките на традиционния селищен събор в ардинското село Млечино на 23 юли, в събота ще се проведе турнир по футбол на малки врати. Срещите ще се играят на новото спортно мултифункционално игрище с изкуствена трева, изградено по Програма за развитие на селските райони от община Ардино. Участие в надпреварата са потвърдили отбори от Ардино, Кърджали и околните села. Турнирът ще започне от 10 часа. Шампионът и подгласниците ще получат парични награди.
И тази година празникът на Млечино ще бъде наситен с богата и разнообразна културна и спортна програма. Ще се проведе кулинарен конкурс съдържащ традиционни местни ястия, както и турнир по шахмат. Призьорите ще бъдат наградени с парични награди. Местният музикант Ердан Чауш ще се грижи за доброто настроение на присъстващите. Очакват се много гости от различни краища на страната и от чужбина.
Организатори на селищния празник са местното читалище „Любен Каравелов” и местния съвет на Движението за права и свободи.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/