A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ОЩЕ ЕДИН ВИПУСК ИЗЛИЗА ОТ АРДИНООЩЕ ЕДИН ВИПУСК ИЗЛИЗА ОТ АРДИНОПоредният випуск от абитуриенти на СУ „Васил Левски” в Ардино бе изпратен днес от ръководството, преподавателите и учениците. 21 красиви и развълнувани дванадесетокласници се сбогуваха със знамето и поеха по новия си път.
Гост на тържеството бе секретарят на общината инж. Кемал Алиев.
Приветствие към зрелостниците отправи директорът на училището Аника Петрова. „Убедена съм, че ще продължите по пътя на знанието, затова стъпвайте сигурно – бъдете целеустремени, решителни и упорити”, каза тя и по стара българска традиция лисна пред тях менче с вода за здраве и късмет.
Абитуриентите Толга Хатиб и Георги Трайков изказаха благодарности към учителите за положените грижи и получени знания. „Младостта е най-красивият недостатък и най-могъщото предимство! Нека го превърнем в двигател на живота си, който едва сега започва! Благодарим Ви учители!”, казаха в речта си дванадесетокласниците.
Като символ на новото начало абитуриентите пуснаха в небето гълъби – символ на надеждата, доброто и спасението.
Поздрави към абитуриентите отправиха мажоретният и танцовият състав към училището, които работят по проект „Твоят час”, както и Детска вокална група „Звънче” към читалище „Родопска искра”.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/