A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Остават 3 дни до старта на Риболовен фест „Дяволския мост - 2023“Остават 3 дни до старта на Риболовен фест „Дяволския мост - 2023“

Остават точно 3 дни до крайния срок за регистрацията на поредното издание на Риболовния фест в местността „Дяволския мост“ на река Арда. Заявки за участие се подават в отдел „Образование, спорт и култура“ към община Ардино или на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е 16 юни (петък). До момента състезанието се радва на голям интерес и официално са записани около 50 участници – мъже, жени, юноши и деца. Задължителното условие за участниците е да притежават ловен билет.

Станалият вече традиционен Риболовен фест „Дяволския мост - 2023“ ще се състои на 17 юни (събота) под патронажа на кмета на община Ардино Изет Шабан. И тази година фестивалът включва състезание по улов на речна риба, туристически поход от град Ардино до Дяволския мост и музикална програма.

Надпреварата ще започне в 9:00 часа и ще продължи до 12:00. Рибарите ще бъдат разпределени в три възрастови групи – деца и юноши до 14 години, мъже и жени. За най-добрите въдичари от региона и страната, община Ардино е осигурила специални награди. Предвидени са призове за рибарите, уловили най-малка и най-голяма риба, както и за „карък“ на състезанието.

 

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/