A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ОТКРИХА НОВ СУПЕРМАРКЕТ „ПАНОРАМА 2000“ В АРДИНООТКРИХА НОВ СУПЕРМАРКЕТ „ПАНОРАМА 2000“ В АРДИНОДнес в Ардино отвори врати най-големият супермаркет на територията на общината – „Панорама 2000“. Той се намира на ул. „Бели брези“ по главния пътя за Смолян,
простира се на площ от 270 кв.м. и предоставя на своите клиенти богат асортимент от стоки на изгодни цени и възможността да се възползват от много промоции.
Новият търговски обект е реализиран по проект на Местната инициативна група (МИГ) в Ардино, чрез Стратегията за местно развитие. Припомняме, че по Стратегията на територията на общината се реализирани 30 проекта, от които 10 на общината, а 20 на реалния сектор.
На откриването присъстваха ръководството на община Ардино, начело с кмета Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям. Тук бяха още инж. Изет Шабан, председател на СНЦ „МИГ Ардино-Джебел“, Павлина Личкова, представител на МЕТРО Кеш енд Кери България, много граждани.
От името на общинското ръководство кметът Ресми Мурад изказа задоволството си от откриването на новия супермаркет. „Всеки нов търговски обект дава нови възможности на гражданите за по-голям избор на по-изгодни и достъпни цени”, заяви Ресми Мурад. Той пожела успех на собственика на фирмата Евгин Мехмед и му подари рекламен сувенир на общината.
„Маркетингът в нашия бранш сочи, че хората все повече предпочитат да пазаруват от големи супермаркети където могат да намерят всичко на едно място и имат голям избор. Ето защо реших да направя такъв и в нашия град. Надявам се нашите клиенти да останат удовлетворени от асортимента, цените и обслужването”, каза при откриването собственикът на фирмата Евгин Мехмед. Той подчерта, че почти десетилетие е начело на семейния бизнес и е горд, че е успял да го развие в различни насоки. „В малък провинциален град като Ардино това не е никак лесно, но с много труд, желание, добри иде и отвореност към иновациите и не на последно място добър екип всичко е постижимо”, каза още той.
Представителят на МЕТРО Кеш енд Кери България Павлина Личкова също пожела успех на новия търговски обект и изрази надежда съвместното им дългогодишно и ползотворно сътрудничество да продължи и в бъдеще.
Собственикът на „Панорама 2000” Евгин Мехмед е роден през 1980 година в град Ардино. През 2009 година наследява семейният бизнес на покойния си баща Арслан Мехмед (Кубата). Негова дясна ръка в бизнеса е майка му Селминаз Мехмед. От 2010 г. е женен за Ширин Шерифова-Мехмед от кърджалисйското село Добриново. Имат две дъщери – Нихан (7год.) и Мелин
(2 год.)‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/