A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПАДИНЧАНИН ОТ КАНАДА ДАРИ ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР И ПЕРАЛНЯ НА ЗАЩИТЕНОТО ЖИЛИЩЕ В АРДИНОПАДИНЧАНИН ОТ КАНАДА ДАРИ ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР И ПЕРАЛНЯ НА ЗАЩИТЕНОТО ЖИЛИЩЕ В АРДИНО30-годишният Мехмед Нуриев Кичуков от ардинското село Падина, живущ в Торонто – Канада дари плазмен телевизор и автоматична пералня за нуждите на настанените лица в Защитеното жилище за хора с умствена изостаналост в град Ардино.
Дарението бе предадено от кмета на Падина Кямил Кичуков на Елван Исмаил, управител на социалната услуга. От нейно име и от името на целия екип на Защитеното жилище Елван Исмаил изказа сърдечни благодарности към благородния жест на Мехмед Кичуков, като пожелава на него и семейството му много здраве и благоденствие. Тя даде уверение, че предоставеното дарение ще се използва само и единствено за осигуряване на по-добри битови условия за живота и здравето на настанените лица.
Мехмед Кичуков е роден през 1987 година в Падина. В началото на 90-те години на миналия век емигрира в Канада заедно с родителите си. По професия е икономист със завършено висше образование. Всяка година той посещава родината и родния си край.
Обича да заделя от собствените си средства и да подпомага. През 2016 г. е извършил дарение на хранителни продукти на средното общообразователно духовно училище в Момчилград. Зарадвал е и малчуганите от детска градина „Мир“ в Падина с камина за твърдо гориво.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/