A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Пенсионери от Ардино отбелязаха Международния ден на възрастните хора



Пенсионери от Ардино отбелязаха Международния ден на възрастните хора

Членове на Клуба на пенсионера в Ардино отбелязаха с тържество Международния ден на възрастните хора - 1 октомври. Събитието се проведе в местния клуб. То бе уважено от кмета на Община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. Гостите бяха посрещнати с пита и мед.

„Приемете нашите най-сърдечни поздравления за всички вас по повод Международния ден на възрастните хора - 1 октомври! Позволете ни да изразим нашето уважение и преклонение пред вашата мъдрост и опит!

Днес за вас е специален ден, но за нас е още по-специален, защото имаме възможност да бъдем заедно! С притежаваните от вас достойнства на човешката личност, натрупани в богатия ви житейски опит, вие сте пример за трудолюбие, честност и отговорност за младите поколения“, заяви инж. Изет Шабан в поздравлението си към членовете на Клуба на пенсионера. Той им пожела много здраве, усмивки и настроение. „Вие сте много важни и близки за мен, защото вие сте нашите родители. Ние дължим едно огромно уважение и обич към вас. Винаги можете да разчитате на нас! Нека дните ви бъдат изпълнени с положителни емоции и благополучие!“, допълни още той.  

От свое име и от името на членовете на Клуба на пенсионера председателят му Гюнер Мюмюн изказа сърдечните си благодарности към ръководството на Община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан за това, че винаги се е отнасял с уважение към тях и не е отказвал да им помогне с каквото може.

Представителите на „третата възраст“ и гостите бяха поздравени от децата от детска театрална школа „Светулки“ към ЦПЛР-ОДК – гр. Ардино с ръководител Дамла Йорданова. Поднесоха малък подарък с пожелание за здраве и дълголетие.

Международният ден на възрастните хора е учреден с решение на общото събрание на ООН. Целта е да се повиши вниманието към проблемите на възрастните хора и да се отдаде почит към техния принос за обществото.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/