A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Пет сребърни и един бронзов медал спечелиха ардинските тенисистки на Балканиадата в ГърцияПет сребърни и един бронзов медал спечелиха ардинските тенисистки на Балканиадата в Гърция

Пет сребърни и един бронзов медал спечелиха с националната фланелка

талантливите ардински състезателки Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу на завършилото Балканско първенство по тенис на маса до 15 и 19 години в гръцкия град Орестиада. Това съобщи националният селекционер на девойките Бейхан Емин, който е и личен треньор на двете тенисистки.

Цветелина Георгиева завоюва три сребърни медала в отборната надпревара, на двойки и смесени двойки, както и бронзов медал на сингъл.

Сиделя Мутлу спечели два сребърни медала в отборната надпревара и на двойки.

„Много силно представяне на България във всички възрастови групи – до 15 години и до 19 години. Общо националният ни отбор завоюва 7 сребърни и два бронзови медала. Това е едно от най-успешните ни участия на Балканиада през последните години. Надяваме се, че ще се представим успешно и на предстоящото Европейско първенство в Полша след две седмици“, заяви селекционерът на националния отбор - девойки Бейхан Емин.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/