A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПО ЕДИН КАРАМФИЛ ОТ РЕСМИ МУРАД ЗА АРДИНСКИТЕ ДАМИПО ЕДИН КАРАМФИЛ ОТ РЕСМИ МУРАД ЗА АРДИНСКИТЕ ДАМИВ Международния ден на жената – 8 март, кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрамов организираха празничен коктейл в ресторант „Перла” за ардинските жени, представителки от всички сектори на обществения живот. Гости на празника бяха посланикът на Република Турция у нас Исмаил Арамаз и генералният консул на южната ни съседка в Пловдив Рамис Шен.
Кметът поздрави дамите и им пожела да бъдат щастливи, обичани и ценени. Той подари на всяка от присъстващите по един карамфил. „Винаги ще се стремя да се отзова на вашите потребности, за да направим нашия красив град още по-привлекателно място за живеене”, каза Ресми Мурад в приветствието си към гостенките.
Посланикът на Република Турция у нас Исмаил Арамаз поздрави всички жени с „Честит 8-ми март” на български език и получи бурните им аплодисменти. Той заяви, че е особено щастлив от факта, че посещението му в Ардино е съвпаднало с 8-ми март - Международния ден на жената.
От името на всички дами Красимира Хаджиева благодари на Ресми Мурад за оказаното внимание и оценка към тях. Тя му пожела да бъде здрав, все така лъчезарен и да продължава да бъде всеотдаен син, съпруг, баща, приятел и ръководител на община Ардино.
Ученици от Начално училище „Хр. Ботев” изнесоха кратък рецитал и поздравиха присъстващите с празника.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/