A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПОСРЕЩАТ ПЪРВА ПРОЛЕТ С КОНКУРС ЗА РИСУНКА В АРДИНОПОСРЕЩАТ ПЪРВА ПРОЛЕТ С КОНКУРС ЗА РИСУНКА В АРДИНОНад 40 ученици взеха участие в конкурса за рисунка на тема „Първа пролет”. Той бе организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) в Ардино. Конкурсът има за цел, чрез творбите си участниците да отразят настъпващата пролет в цялата й прелест, със събуждането на природата и изпълването с енергия на всички живи организми.
,,Вашата прекрасна изложба от пъстроцветни рисунки, стоплиха като пролетното слънце нашите сърца”, с тези думи се обърна към участниците Мехрибан Ардалиева, секретар на МКБППМН в Ардино.
Жури с председател Мюзейен Юсуфова, преподавател по изобразително изкуство в ЦПЛР в Ардино, имаше нелеката задача да определи и класира победителите. Те бяха подредени в три възрастови групи. Победител в първа група от 6 до 9 години е Бурчин Касаб, на второ място е Есин Юмерова, а трета е Елиф Мехмедова. Първо място във втора възрастова група от 10 до 12 години е за Вилияна Симова, второ място е за Синем Чауш, а третото е за Гьоркем Ферад. Първа награда в трета възрастова група от 13 до 18 години е за Елица Карамитева. На второ място журито класира Сание Али, а трета е Стела Минчева.
Поощрителни награди получиха Емилияна Газенова, Златина Стефанова, Ебру Делиюсеин, Пелин Карабекирова, Яна Мирчева, Сузан Чолакова, Фунда Ибрямова, Ивайла Филипова, Шенай Шакир, Алпай Дурмуш, Бекир Велиев, Севги Карахасан.
А за всички останали имаше награди за участие, осигурени от Община Ардино.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/