A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПОЗДРАВИ И ПОДАРЪЦИ ЗА 100-ГОДИШНИНАТА НА БАБА АЙШЕ ОТ ЖЪЛТУШАПОЗДРАВИ И ПОДАРЪЦИ ЗА 100-ГОДИШНИНАТА НА БАБА АЙШЕ ОТ ЖЪЛТУШАКметът на община Ардино Ресми Мурад поздрави Айше Алиходжова от Жълтуша
по случай нейния стогодишен юбилей. Той посети възрастната жена в дома й, като й поднесе искрените си пожелания за здраве, дълголетие и спокойни старини. Да честитят празника дойдоха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и секретарят на общината инж. Кемал Алиев.
По случай кръглата годишнина Ресми Мурад и Сезгин Байрям връчиха на баба Айше Поздравителен адрес и подаръци.
"През цялото си съществуване човечеството се е стремило да отгатне тайната на дълголетието. Но това все още си остава загадка. Може би защото тя е строго индивидуална. Дано вашата формула на дълголетието Ви крепи още дълги години и да радвате близките си с присъствието си. Защото любовта и обичта са тези ценности, които са истинското мерило за човешкия живот", се казва в поздравителния адрес.
Изключително развълнувана баба Айше благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното й внимание. Тя е родена на 5 май 1917 година в Жълтуша и целият си живот е прекарала тук. Омъжила се за Ахмед Алиходжов, също от Жълтуша, който се споминал през 1967 г. Двамата са отгледали пет деца. Днес баба Айше се радва на много внуци и правнуци.
„Цял живот се е трудила, работила е тютюн”, сподели Айше Хасанова, снаха на юбилярката, която се грижи за нея.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/