A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ПО ПОВОД ДЕНЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЮРИСТАПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ПО ПОВОД ДЕНЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЮРИСТАКметът на Община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до председателя на Районния съд в Ардино Валентин Петров по повод 16 април - Деня на Конституцията и празник на юристите и съдебните служители.
„За нас е удоволствие и чест да Ви поздравим по повод Деня на Конституцията и професионалния празник на юристите и съдебните служители. Нека винаги в основата на правоприлагането да бъдат заложените в Конституцията принципи за върховенство на закона, за свобода и равенство, за защита на основните права и свободи на българските граждани. Поднасяме своята благодарност за Вашия професионализъм, с който практикувате една от най-почитаните, трудни, но достойни и уважавани професии. Продължавайте да търсите истината и справедливостта, да прилагате закона без страх с увереност и вяра.
Пожелавамe Ви преди всичко здраве, спокойствие и увереност в работата. Радвайте се на своите успехи, укрепвайте доверието на хората в Конституцията на Република България и в устоите на българската държавност.”, се казва в поздравителния адрес.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/