A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Поздравителен адрес от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан по случай 3 декември - Международен ден на хората с уврежданияПоздравителен адрес от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан по случай 3 декември - Международен ден на хората с увреждания

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели,

 

За мен е изключителна чест да Ви поздравя от мое име и от името на Общинска администрация – Ардино по повод Международния ден на хората с увреждания - 3-ти декември. Това е ден, в който отдаваме почит, уважение  и човешка топлина към хората в неравностойно положение.

Приоритетна дейност в работата на Община Ардино са предоставените социални услуги на лицата в неравностойно положение. В тази връзка предоставяме и не малко социални услуги, като патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания, социален асистент, личен асистент, домашен помощник, „Топъл обяд“ и др.

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод Международния ден на хората с увреждания – 3-ти декември. Изразявам готовност и в бъдеще нашата съвместна дейност да се развива и разширява за още по-добро отношение към хората с увреждания.

Продължете с все така нестихваща сила и кураж да отстоявате себе си и мечтите си!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С уважение,
Инж. Изет Шабан
Кмет на Община Ардино

 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития