A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Поздравителен адрес от ръководството на община Ардино по повод Деня на българския спортПоздравителен адрес от ръководството на община Ардино по повод Деня на българския спорт

17 май е обявен за Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. Денят е признание за огромните усилия на стотици български спортисти, треньори и деятели в областта на спорта, прославили името на България през годините. По този повод кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям  отправиха поздравление към всички ардински спортисти, треньори и спортни дейци, които прославят името на Ардино и България у нас и по света.

„Уважаеми преподаватели по физическо възпитание, спортисти, треньори, и спортни дейци, Приемете нашите искрени поздравления по повод Деня на българския спорт – 17 май. Днес ние изказваме своята благодарност и признателност към неуморния ви труд, които полагате ежегодно в спортните зали, площадките и на стадионите, за да прославите името на Ардино в страната и в Европа. Община Ардино винаги е провеждала активни политики за развитието на спорта, отдиха и туризма. Конкретните усилия са насочени към разширяване и модернизиране на спортната база, увеличаване броя на учениците и младежите, практикуващи физически упражнения, спорт и туризъм. Общинското ръководство финансово подпомага клубовете и организациите, развиващи спорт за всички възрастови групи. Желаем ви здраве, лични и професионални успехи и продължавайте да носите силния си дух и да постигате още много успехи в името на Ардино! Честит празник!“, се казва в поздравителния адрес на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям.

 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/