A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПОЗНАВАТЕ ЛИ СВОЯ РИСК ОТ ОСТЕОПОРОЗАНа 23 юли 2012 г.(понеделник) в гр.Ардино ще се проведе кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност, която се организира със съдействието на Община Ардино и РЗИ - Кърджали.
Кампаниите “Познавате ли риска си от остеопороза” се провеждат съвместно с Министерство на здравеопазването и РЗИ- Кърджали, като се осъществяват с апаратура, осигурена за целите на провеждането на скрининг за ранно установяване на риска от остеопороза.
Инициативата включва провеждане кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност, което ще се състои в залата на общинския съветник в сградата на Община Ардино от 10,00 до 16,00 часа на 23.07.2012 г. Цената на измерването е 10 лв.
За информация и предварително записване можете да се обадите на тел. 0889 53 07 54. Случаите с намалена костна плътност и наличие на рискови фактори за развитие на остеопороза ще бъдат насочвани към центровете и специализираните кабинети по остеопороза в региона.

Преслист: Асоциация “Жени без остеопороза”‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/