A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПРАЗНИЧЕН ОБЯД ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ОСИГУРИ ОБЩИНА АРДИНОПРАЗНИЧЕН ОБЯД ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ОСИГУРИ ОБЩИНА АРДИНОПразничен обяд по повод Светлите Коледно-Новогодишни празници получиха възрастните хора от Ардинско. Проявата е традиционна и минава под патронажа на кмета на общината Ресми Мурад. Гости на хората от третата възраст бяха областният лидер на ДПС Изет Шабан, зам.-кметът на общината Неджми Ходжов и секретарят Кемал Алиев.
„Празниците са добри поводи отново да си спомним за мъдростта, любовта, вярата и надеждата, на които сте ни учили и да Ви поднесем дар в отплата – обич и
уважение!“, сподели в поздравлението си към хората от третата възраст кметът Ресми Мурад. Той пожела на възрастните крепко здраве и дълголетие.
Председателят на пенсионерския клуб в Ардино Гюнер Мюмюн също пожела здраве, жизнена енергия и дълголетие на членовете на клуба. Той заяви, че благодарение на Община Ардино, пенсионерският клуб в града се превръща във втори дом за възрастните хора. „Срещаме подкрепа от страна на кмета Ресми Мурад, председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям. Целият екип се отнася с респект и топлина към възрастните хора“, заяви Мюмюн.
Специални гости на празничния обяд бяха малчуганите от детска градина „Брезичка“. Децата поздравиха присъстващите с новогодишни стихове и песни.
Проведе се и празнична томбола с разнообразни подаръци. Всички пенсионери получиха новогодишни късмети.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/