A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Представители на различни институции в града обсъдиха социалните услугиПредставители на различни институции в града обсъдиха социалните услуги

Днес в заседателната зала на община Ардино се проведе работна среща, на която се обсъди Анализ на потребностите на национално ниво от социални услуги и интегрирани здравно-социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет. Беше дискутирано и предложение за Национална карта на социалните услуги в частта социални услуги на общинско ниво.

Присъстваха длъжностни лица от общинската администрация, ръководители и потребители на социалните услуги, представители на Дирекция „Социално подпомагане“, РУ на МВР, членове на Съвета по въпросите на социалните услуги в община Ардино.

След дискусиите Община Ардино приема Предложението за Национална карта на социалните услуги по отношение на социалните услуги на общинско ниво за община Ардино.

Социалното обслужване на населението в общината е приоритетна дейност на кмета инж. Изет Шабан, който ще встъпи официално в длъжност за втори мандат на 9 ноември.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/