A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ПРОДЪЛЖАВАТ СРЕЩИТЕ НА РЕСМИ МУРАД С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛАТА ЗА БЮДЖЕТ 2019ПРОДЪЛЖАВАТ СРЕЩИТЕ НА РЕСМИ МУРАД С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛАТА ЗА БЮДЖЕТ 2019Продължават срещите на кмета на община Ардино Ресми Мурад с жителите на населените места по съставянето на бюджет 2019. В петък той посети Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци, за да чуе на място предложенията на местните жители по съставянето на новия общински бюджет за тази година. Заедно с него бяха още областният председател на ДПС Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. Срещите се съчетават и с отчетите на местните структури на ДПС.
Жителите на Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци изразиха задоволството си от работата на общинското ръководство и общинския съвет. Те благодариха от сърце на кмета Ресми Мурад, областния председател на ДПС Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям, затова че с всяка измината година се подобрява инфраструктурата и благоустройството на малките населени места.
Срещите се провеждат по предварителен график, а интересът, при който преминават, непрекъснато се увеличава. До приемането на бюджета кметът Ресми Мурад ще се срещне с жителите на всички населени места на територията на общината.
Публичното обсъждане на годишната финансова рамка ще се състои на 15 януари в заседателната зала на общината.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/