A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА АРДИНО ПОЗДРАВЯВА ХРИСТИЯНИТЕ С ВЕЛИКДЕНРЪКОВОДСТВОТО  НА ОБЩИНА АРДИНО ПОЗДРАВЯВА ХРИСТИЯНИТЕ С ВЕЛИКДЕН По повод предстоящите Великденски празници кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха Поздравителен адрес до Църковното настоятелство на православния храм „Св.Архангел Михаил”.
„В навечерието сме на най-светлия християнски празник Възкресение Христово, с който отбелязваме Великия ден на възкръсването на Божия син и надеждата на милиони вярващи християни за опрощението и живот след смъртта. Великденските празници през настоящата година съвпаднаха с невижданата досега пандемия от разпространението на коронавируса COVID-19. Изразяваме убеденост, че заедно със задружни усилия ще преодолеем това предизвикателство на времето.
Ръководството на община Ардино Ви поздравява най-сърдечно по случай големия християнски празник - Великден! Пожелаваме Ви много здраве, благополучие и светлина в домовете Ви! Нека бъдем по-мъдри, по-добри и съзидателни!“, се казва в поздравителния адрес.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/